jún
21

Szia Kriszta!

Nem tudom mit csináljak.... A lábamon epilálás után még napokkal is lehet látni a szőrtüszőket, olyan mintha pöttyös lenne a lábam. Korábban nem volt ilyen gondom, egy nyugtató krémmel elmúltak a pöttyök. De mostanában mintha valahogy "felerősödtek" volna. A szolárium is okozhatja ezt? Mert két hónapja szolit váltottam és azóta észrevettem, hogy epilálás után sokáig pöttyös a lábam és azok a foltok, amelyek korábban halványak voltak most nagyon is láthatóak, sokkal barnábbak lettek a bőrszínemnél. Már nem járok szoliba, de se a pöttyök se a barna foltok nem akarnak eltűnni. Nem tudok vele mit kezdeni, még szoknyát sem merek felvenni.
Tudnál nekem ebben tanácsot adni? Lehet ezekkel a pöttyökkel valamit kezdeni? A szoli tehette ezt?

Köszönettel: Andi
 

Szia Andi,

köszönöm leveled:)

A szőrtüszőgyulladásoknak sajnos nem tesz jót a szolárium, mert ilyenkor az a "pöttyös" terület bőre sokkal érzékenyebb, nincs teljes fényvédelme és bepigmentálódhatnak.
Sajnos ha már egyszer kijött a 'barna folt', nagyon sokáig tart, míg az ember eltűnteti és őszintén szólva az időnél és a türelemnél jobb megoldást én sem tudok rá mondani, remélhetőleg idővel maguktól lekopnak a foltok. Használj rendszeresen bőrradírt a lábadra és csak úgy menj napra (még az utcára is), hogy bekened előtte a bőröd fényvédővel.

A szoknyát meg nyugodtan vedd fel, olyan közelről mint ahogy Te látod, senki nem fogja nézni a lábad;) Gondolj bele, Te sem nézegeted más nőkét az utcán és még egyszer sem hiszem, hogy észrevetted, hogy valakinek is "foltos" a lába:)

Úgyhogy fel a szoknyával,
szép nyarat és jó fényvédelmet kívánok,
Kriszta

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmetikus-szakoktato.blog.hu/api/trackback/id/tr742097771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása